The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Evlerde, kâryerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve zorlamasız şekilde yangın alanlarını ayrılma etmesi için kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve isabetli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek güçlük ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir sair özelliği kilit + dal seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Skolastik kuruluşlarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (mektep, alışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; Yangın Merdiveni Kapısı çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu Yangın Merdiveni Kapısı mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Bir konstrüksiyonda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve özge acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bir mimaridadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sertifikasız yangın kapıları da yakışır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir seçenek sunar.

Report this wiki page